• Program Comenzi: Luni-Duminica 10:00-21:30
  • 0784321321

Conceptul
MyMeal

My Meal este o experienta culinara unica, menita sa va satisfaca poftele prin intermediul aromelor si gusturilor. 

Ne prezentam intr-o maniera fresh si moderna care se muleaza pe programul si pe stilul de viata al generatiei de persoane active, care se afla mereu in viteza, in lupta cu sarcinile unei zile ocupate.

In miezul zilei, sau chiar dupa program va furnizam combustibilul cu ajutorul caruia veti face fata cu succes unei zile si care va va reaminti de micile placeri ale vietii! 

Ce ne caracterizeaza?

Suntem o echipa pasionata, care pune foarte mare pret pe igiena. Bucataria este asemenea unui laborator medical, in care este necesar sa mentinem totul dezinfectat si produsele foarte atent igienizate inainte de a intra in procesul de pregatire.

Avantaje!

Rapiditatea este un factor esential pentru un serviciu de livrare de calitate. Ne angajam sa va livram masa in cel mai scurt timp. 

Motivatia noastra este aceea de a readuce placerea meselor zilnice in rutina locuitorilor unui oras aglomerat, in care timpul devine un lux. 

Livrarea mancarii este un privilegiu care aduce in vietile noastre un plus de confort si ne reduce din grijile zilnice. 

Prospetimea este asigurata de furnizorii nostri, care, selectioneaza cu atentie produsele potrivite! Alimentele proaspete, de foarte buna calitate sunt intampinate in bucataria My Meal de creativitatea bucatarului nostru, care le asezoneaza cu maiestrie in preparate gustoase.

Preparate Delicioase
Calitatea Conteaza

Motto-ul Nostru:

“FOOD TO FIT YOUR LIFESTYLE!"

 

Numai Fresh

Doar Fresh

Sanatatea clientilor este importanta pentru noi! Preparam alimentele in diverse moduri, in colaborare cu nutritionistul nostru, astfel incat sa le permitem sa isi pastreze fidelitatea nutritionala si totodata sa satisfacem si placerile celor mai exigente gusturi. 

Costul preparatelor este unul just, care reflecta dorinta noastra de a patrunde in casele cat mai multor clienti pentru a le face ziua mai… gustoasa.

Meniul nostru este unul divers, care intruneste preparate celebre din cele mai apreciate bucatarii ale lumii, personalizate cu creativitatea bucatarului nostru. 

Flexibilitatea este un element care ne reprezinta. In limita posibilitatilor suntem disponibili sa modificam anumite feluri de mancare pentru a le ajusta cererii clientului, adaugand sau eliminand anumite ingrediente.

comanda minima

Verifica Comanda Minima

Rapiditatea este un factor esential pentru un serviciu de livrare de calitate.

Ne angajam sa va livram masa in cel mai scurt timp.